Area kang Panjenengan Interested Ing?

EGR punika panyedhiya solusi terpadu, sing spesialisasine ing peralatan ngebur hotspot, cepet lan ijo kanggo eksplorasi lingkungan loropaken lan ngebur minimally invasi. Kanthi seri poto-dikembangaké sawijining kebak hotspot, middle- kebak-hydraulic kanggo rig jero-bolongan, coring dicokot lan peralatan support, EGR nyedhiyakake layanan lengkap ing Exploration Mineral geologi, diselidiki engineering infrastruktur lan diselidiki engineering kutha.

EGR EP Series Portable Kanthi-hydraulic coring Drill Rig

EP Series rigs pengeboran EGR kang multi-tujuan rigs karo efficiency dhuwur. Padha bisa digunakake ing macem-macem jinis lingkungan konstruksi utamané ing wilayah sing hard kanggo ngakses, arang banget kadhemen utawa dhataran dhuwur, lan nyedhiyani sampeyan karo dipercaya layanan, efisien lan pinunjul.

Pilih Model Koleksi

Sinau Prakawis kita

Mangerteni kita liwat warta, video, Paseksen lan media sosial. Klik kene kanggo informasi, rembugan, sawise-sales layanan, technical support lan tuku online.

pameran anyar

More

Unexpected, but Reasonable! EGR’s First Show at bauma CHINA Was Splendid!

Click the video to witness the grand occasion!     With its booth swarmed with visitors on the first day of its debut,   EGR was so popular, just like it is the protagonist of bauma China. This is unexpected, but reasonable.   What is unexpected is that EGR’s equipment is not in...

News

More

Nakoni, nyelidiki