Area kang Panjenengan Interested Ing?

EGR punika panyedhiya solusi terpadu, sing spesialisasine ing peralatan ngebur hotspot, cepet lan ijo kanggo eksplorasi lingkungan loropaken lan ngebur minimally invasi. Kanthi seri poto-dikembangaké sawijining kebak hotspot, middle- kebak-hydraulic kanggo rig jero-bolongan, coring dicokot lan peralatan support, EGR nyedhiyakake layanan lengkap ing Exploration Mineral geologi, diselidiki engineering infrastruktur lan diselidiki engineering kutha.

Our Products

EP Series rigs pengeboran EGR kang multi-tujuan rigs karo efficiency dhuwur. Padha bisa digunakake ing macem-macem jinis lingkungan konstruksi utamané ing wilayah sing hard kanggo ngakses, arang banget kadhemen utawa dhataran dhuwur, lan nyedhiyani sampeyan karo dipercaya layanan, efisien lan pinunjul.

Sinau Prakawis kita

Mangerteni kita liwat warta, video, Paseksen lan media sosial. Klik kene kanggo informasi, rembugan, sawise-sales layanan, technical support lan tuku online.

Nakoni, nyelidiki